Smart Recruitment Sites
Wie zijn wij

Bedrijfsvoering van projectmatig werkende organisaties

Praeceptum is een ambitieuze jonge organisatie op het gebied van bedrijfsvoering, integrale projectbeheersing en projectmanagement. Wij leveren krachtige oplossingen, kennis en professionals aan zowel maatschappelijk relevante publieke als private organisaties, die op een projectmatige wijze werken. We zijn onder meer actief op grote infrastructurele projecten, projecten met betrekking tot de strijd van Nederland tegen het water en complexe veranderingstrajecten in het bedrijfsleven. Bij ons ligt de lat hoog en wij vinden dat goed altijd beter kan.
Onze organisatie is geïnitieerd door managers met een achtergrond in finance, integrale beheersing en bedrijfsvoering. Vanuit hun visie: samen versterk je elkaar is Praeceptum ontstaan. Dat door samenwerking groei tot stand komt, blijkt. De afgelopen jaren hebben we een snelle en mooie groei doorgemaakt en voortdurend prachtige opdrachten in portefeuille.

Het is onze ambitie om grip en beheersing te brengen binnen organisaties zodat zij in staat zijn het beste uit zich zelf te halen!

Onze werkvelden

Praeceptum heeft drie werkvelden t.w. Interim management, Organisatieadvies en Business Intelligence. Praeceptum kiest voor een duidelijke focus op projectmatig werkende organisaties. De partners/eigenaren hebben jarenlange ervaringen in diverse rollen binnen deze projectgerichte organisaties. De kracht van Praeceptum ligt in de bundeling en ontsluiting van deze kennis voor al onze adviseurs. Daarom zijn wij als geen ander in staat van toegevoegde waarde te zijn voor al onze opdrachtgevers.

Groeien en verder professionaliseren

Praeceptum heeft als doel te groeien en verder te professionaliseren binnen de gekozen doelgroep. Dat wil zeggen de bedrijfsvoering en projectbeheersing bij projectmatig werkende organisaties. Wij beschikken over managers en adviseurs op het gebied van projectbeheersing, inclusief specialistische rollen als risicomanager, planner, financieel adviseur, kwaliteitsmanager e.d. Ook zijn enkele van onze adviseurs actief binnen het contractmanagement, in rollen als tendermanager, emvi schrijver en toetscoördinator. Daarnaast is een aantal adviseurs actief op het gebied van organisatieadvies en business intelligence.

Ons team