Smart Recruitment Sites
Wie zijn wij

Bedrijfsvoering van projectmatig gestuurde organisaties

Praeceptum is een jonge organisatie die zich bezighoudt met de bedrijfsvoering van projectmatig gestuurde organisaties. Wij zijn m.n. actief bij publieke opdrachtgevers, welke infrastructurele werken uitvragen aan diverse private opdrachtnemers. Wij zijn echter ook werkzaam bij private ondernemingen, echter alleen daar waar geen belangenverstrengeling kan ontstaan met onze werkzaamheden binnen het publieke domein.

Onze werkvelden

Praeceptum heeft drie werkvelden t.w. Interim management, Organisatieadvies en Business Intelligence. Praeceptum kiest voor een duidelijk focus op projectmatig gestuurde organisaties. Door jarenlange ervaringen in diverse rollen binnen dit type organisatie ligt hier onze kracht. Door bundeling en ontsluiting van deze kennis voor al onze adviseurs, zijn wij als geen ander in staat van toegevoegde waarde te zijn voor al onze opdrachtgevers.

Groeien en verder professionaliseren

Praeceptum heeft als doel te groeien en verder te professionaliseren binnen de gekozen doelgroep. Dat wil zeggen de bedrijfsvoering bij projectmatig gestuurde organisaties. Wij leveren managers en adviseurs op het gebied van projectbeheersing inclusief alle specialistische rollen als risicomanager, planner, financieel adviseur e.d. Ook zijn onze adviseurs actief binnen het contractmanagement inclusief de toetsing van geleverde producten door de Opdrachtnemers. Ook zijn een aantal adviseurs actief met organisatieadvies en business intelligence.

Ons team