Smart Recruitment Sites
Wie zijn wij

Bedrijfsvoering van projectmatig werkende organisaties

Praeceptum is een ambitieuze organisatie  met een verfrissende kijk op bedrijfsvoering, integrale projectbeheersing en projectmanagement. Wij leveren krachtige oplossingen, kennis en professionals aan maatschappelijk relevante publieke en private organisaties. Bij ons ligt de lat hoog en wij vinden dat goed altijd beter kan.
Onze organisatie is geïnitieerd door managers met een achtergrond in finance, integrale beheersing en bedrijfsvoering. Vanuit hun visie: samen versterk je elkaar is Praeceptum ontstaan. Dat door samenwerking groei tot stand komt, blijkt. De afgelopen jaren hebben we een snelle en mooie groei doorgemaakt en prachtige opdrachten uitgevoerd bij onder andere Waterschappen, Rijkswaterstaat, Provincies en de Aannemerij.

Het is onze ambitie om grip en beheersing te brengen binnen organisaties zodat zij in staat zijn het beste uit zich zelf te halen!

Onze werkvelden

Praeceptum richt zich op projectmatig werkende organisaties. De werkvelden waarop gefocust wordt zijn Projectbeheersing, Finance & control, Projectmanagement en Business Intelligence. De kracht van Praeceptum ligt in de bundeling en ontsluiting van kennis. Zo wordt er gezorgd voor meer inzicht en dragen wij bij door middel van concrete plannen en oplossingen los te laten op projecten en deze nog efficiënter te laten verlopen.

Wie zijn wij?

Wij zijn managers en adviseurs op het gebied van projectbeheersing en finance. Wij hebben onze sporen verdiend in management- en specialistische rollen, zoals Manager Projectbeheersing, controller, risicomanager,  auditor en kwaliteitsmanager.  Een Praeceptum adviseur  heeft kennis van zaken, een verfrissende blik en een pragmatische werkhouding.

Ons team