Smart Recruitment Sites
Word jij onze nieuwe collega?

Vacatures en Interim-opdrachten

Bij het realiseren van doelen van een organisatie, programma of project staat samenwerken en het verbinden van kennis centraal. Binnen Praeceptum zijn wij erg geïnteresseerd een breed spectrum aan kennis. Deze kennis kan bijvoorbeeld gaan over Financiën, Kwaliteitsmanagement, Risicomanagement of het maken van overzichtelijke planningen. Deze specialisaties combineren we binnen opdrachten graag met onze digitale kennis, zoals Power BI. Samen wordt er gekeken vanuit verschillende perspectieven naar de meest passende en innovatieve oplossingen en zorgen we voor een toegevoegde waarde voor alle opdrachtgevers.

Binnen Praeceptum geven wij kansen om door te groeien en jouw interesse te achtervolgen. We gaan op zoek naar de leukste opdrachten die het best aansluiten bij jou kunde en behalen met elkaar de beste resultaten. Elke stap is een stap in de goede richting!

Ben jij net zou gemotiveerd als wij? Laat het ons direct weten door te reageren op een van de onder staande sollicitaties of stuur ons een bericht!